За себе си

Епизод 6 – Оливие Несмон

  •  
  •  

„Това, което е добре за мен, не означава, че ще е добре за теб. Бих казал, оставете хората свободни да избират сами пътя си, да откриват от какво имат нужда, какво обичат да правят и какво не. Докато не открият нещото, което ги кара да се чустват страхотно!

Иска се кураж да промениш живота си и да поемеш отговорността да го трансформираш по начин, по който да стане шедьовър. Това изисква кураж. И енергия. И решителност. Не винаги е лесно.

Така че, върви си по пътечката. Намери това, което харесваш и чрез него открий ограниченията на зоната си на комфорт и ако си вдъхновен, просто отвори вратата и направи само една крачка извън нея. Само това. И когато направиш една стъпка, тогава можеш да направиш и още една. И ако направиш втора, можеш и трета. И колкото повече вървиш, откриваш, че животът е толкова голям, толкова обширен, толкова необятен, че винаги има място за теб.“

Оливие Несмон е пътешественик, психонавт, изследовател и треньор в областта на здравето, добруването и самопознанието.

Оливие е практик, посветен в японското изкуство за добър живот, ученик в продължение на 11 години на професор Имото – майстор по сейтай и доктор по медицина.

Днес Оливие си служи с това познание, за да обогати западните ученици и да им покаже как да дадат нов смисъл на живота си и да изградят отново своето здраве.

От 2012 г. посещава България, за да провежда своите „срещи“ и да ни учи, как да изследваме връзката между състоянието на духа, тялото и поведението ни.

Представяме ви – Оливие Несмон!